Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Voer hier uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.Inloggen

Partners

Naast leden kent de coöperatie ook partners. Zij onderschrijven onze missie en doelstellingen. Op verzoek adviseren zij zowel de coöperatie als individuele leden.

De onderstaande bedrijven of organisaties steunen de coöperatie.

Econsultancy  alpha dirkzwager

    

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau dat in opdracht van overheden, het bedrijfs­leven en particulieren projecten uitvoert op het gebied van bodem, waterbodem, water en infra, archeologie, ecologie, akoestiek, milieu en ruimte.

Wij ondersteunen overheden en bedrijven bij het oplossen van milieuvraagstukken. Ons werkterrein beperkt zich niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel of organisatorisch gebied kunt u bij ons terecht. In de uitvoering van projecten staat tevredenheid van onze klanten over kwaliteit, prijs en service voorop.

Wij bieden realistisch advies en concrete oplossingen voor milieuvraagstukken en willen daarmee een bijdrage leveren aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving.

Econsultancy heeft 3 vestigingen in Nederland: Swalmen (Limburg), Doetinchem (Gelderland) en Boxmeer (Noord-Brabant).

Voor u hebben wij als contactpersoon Erwin Zwerver (0475 – 504961), Marc Hammink (0314 – 365150) en Frank Top (0485 – 581818).

 

 

 

 

 

 

Alfa Accountants en Adviseurs is al voor de oprichting van de coöperatie betrokken bij de tot stand koming. Als advies organisatie zijn wij in heel Nederland actief en dan vooral in de groene gebieden. Van oudsher zijn vele boeren en tuinders klant bij onze organisatie. Ook veel ondernemers die iets hebben met het landelijk gebied zijn bij ons klant.

Wij weten de weg in de fiscale wet- en regelgeving, waaronder b.v. in de agrarische bedrijfsontwikkeling mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen wij veel ondernemers op het gebied van hun administratie, door b.v. het verzorgen van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en/of het indienen van de belastingaangifte.

Een extra dimensie van ons werk is dat we verbindend werken tussen ondernemers. Wij steunen daarom de coöperatie van harte en willen er ons steentje aan bijdragen.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs?

Graag sta ik u te woord.

Met vriendelijk groet,

De heer C. (Kees) Leeflang, telefoon 088-25 32 928 of e-mail: kleeflang@alfa.nl

© 2018 Coöperatie Des Lands