Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Voer hier uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.Inloggen

Nieuwe eigenaar passantenhaven Rhenen

Namens de Coöperatie des Lands verkoopt Van der Leij advies beheer en management de passantenhaven Rhenen. Deze passantenhaven is eigendom van het recreatieschap Utrechtse Heuvelrug Vallei en Kromme Rijn. Wegens de ontmanteling van het recreatieschap per 1 januari 2018 wordt dit eigendom in opdracht verkocht. De gemeente Rhenen heeft middels raadsbesluit aangegeven de nieuwe eigenaar te willen worden.

Op basis van transparantie en duurzaamheid streven beide partijen naar een afronding van de verkoop medio april 2017. De verkoopakte wordt op dit moment door Van der Leij advies beheer en management opgemaakt waarbij ook de erfpachtovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf wordt meegenomen. Andere overeenkomsten, zoals de beheersovereenkomst met de uitbater van het restaurant, worden geëvalueerd en opnieuw vastgesteld. Tenslotte behoort tot de werkzaamheden het ten uitvoer laten brengen van een bodemkundig onderzoek. Op basis van de rapportage met het oog op de verkoop, dienen indien nodig aanvullende afspraken dan wel onderhandelingen te worden gevoerd.

 

          

 

© 2018 Coöperatie Des Lands