Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Voer hier uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.Inloggen
HomeWat bieden wij? › Projecten

Projecten

Lees hier meer over onze actuele projecten

Is wonen en werken op het platteland uw lang gekoesterde wens?

Het aantal leegstaande agrarische gebouwen en boerenerven neemt toe door overheidsmaatregelen en schaalvergroting in de landbouw. U zou graag in één van die leegstaande panden willen wonen en/of werken. Wat u tegenhoudt zijn de ingewikkelde herbestemmingsprocedure en de bijkomende kosten. Coöperatie des Lands kan uw droom binnen handbereik brengen.

Herbestemmen...
Coöperatie des Lands heeft de kennis en de mensen om een herbestemmingstraject in gang te zetten en de betreffende provincie of gemeente te enthousiasmeren voor een andere dan een agrarische bestemming.

… en gezamenlijk exploiteren
Coöperatie des Lands verzamelt de wensen van degenen die op zoek zijn naar een passende locatie op het platteland. Alle wensen en ideeën worden gebundeld in een database en vervolgens koppelen wij de ideeën die goed samengaan aan elkaar. Door gezamenlijke exploitatie worden de kosten evenredig verdeeld en komen uw plannen financieel binnen handbereik.

Neem contact op!
Via het contactformulier kunt u uw wensen en plannen kenbaar maken. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de diverse wensen en de mogelijkheid aan elkaar koppelen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Uw verzoek of idee geeft ons de kans om de belangstelling en mogelijkheden te inventariseren.

Wij horen graag van u!

foto: Rijksmonumenten

 

Projecten - Lees hier meer over onze actuele projecten

Altijd al uw eigen ‘eiland’ willen hebben?

Voor Recreatieschap Vinkeveense PLassen begeleidt Des Lands de verkoop van 44 recreatieleiandjes in de Vinkeveense Plassen. 1 maart 2017 is de verkoopcamapagne gestart met het plaatsen van een te koop bord op een van de legakkers. Onder grote media aandacht, want de verkoop, door middel van een openbare veiling, spreekt tot de verbeelding.  

Kijk voor meer informatie op de website van het Recreatieschap.

Bijdrage Des Lands

Coöperatie Des Lands heeft van het recreatieschap de opdracht gekregen om het hele verkoopproces te begeleiden. Onze ervaren specialisten in groen, blauw en 'grijze' projecten hebben hun expertise op het vlak van kaarten maken, GIS data, beheer en onderhoud, aan- en verkoop van groengebieden en communicatie ingezet voor een unieke verkoopaanpak. Wij nemen het hele verkoopproces uit handen en garanderen een transparant en snel proces voor alle betrokkenen.

 foto: Kees Winkelman

© 2018 Coöperatie Des Lands