Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten?
Voer hier uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin uw gebruikersnaam en een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.Inloggen
Home › Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

De Coöperatie des Lands biedt u een nieuwe vorm van dienstverlening. Binnen de coöperatie zijn diverse disciplines verenigd. Wij streven naar een zo compleet mogelijk aanbod per regio. De toegang tot de vakspecialisten is laagdrempelig. Op de pagina "vakspecialisten" vindt u een overzicht van alle op dit moment aangesloten leden.

Uitvoeren opdrachten.

U kunt bij ons terecht voor het laten uitvoeren van complete intergrale projecten. Van idee tot eindresultaat. De coöperatie zoekt voor u de juiste vakspecialist voor uw opdracht. U kunt hiervoor contact opnemen met Christof van der Duijs, via het contactformulier.

De kracht van de coöperatie.

Nieuwe leden worden door de coöperatie benoemd. Dat betekent dat alle vakspecialisten, die u op onze website vindt, bewezen kennis en ervaring hebben. Op uw zoektocht naar een vakspecialist hoeft u dus niet eindeloos websites uit te pluizen en reviews te lezen om de beste specialist te vinden. Wij hebben dit al voor u gedaan!

Al onze leden hebben beschikking over de juiste kennis en certificaten en kunnen bogen op een gedegen staat van dienst en ervaring. Sommige leden zijn aangesloten bij een branchevereniging met een eigen gedragscode.

Bij grotere opdrachten stellen wij, in overleg met u, een professioneel team samen.

 

© 2018 Coöperatie Des Lands